Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
b_760_0_16777215_00_images_subsidie.jpg

Betaalmethode(n)

iDeal
iDEAL is een betaalmethode waarmee onze Nederlandse consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. De service provider van 079-Schilder Webwinkel voor iDeal is Mollie en is een DNB erkende financiële instelling.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bancontact
Bancontact is een betaalmethode waarmee onze Belgische consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. De service provider van 079-Schilder Webwinkel voor Bancontact is Mollie en is een DNB erkende financiële instelling.

GiroPay
GiroPay is een betaalmethode waarmee onze Duitse consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. De service provider van 079-Schilder Webwinkel voor GiroPay is Mollie en is een DNB erkende financiële instelling.

Sofort Banking
Sofort Banking is een betaalmethode waarmee onze Europese consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. De service provider van 079-Schilder Webwinkel voor Sofort Banking is Mollie en is een DNB erkende financiële instelling.

Handmatige (aan)betaling
Bij 079-Schilder Webwinkel kunt u er ook voor kiezen een handmatige overschrijving te doen via uw eigen bank.  Vervolgens kunt u het bedrag overmaken op een door u gewenst moment onder vermelding van uw order nummer waarna de bestelling in behandeling zal worden genomen. Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven wordt uw bestelling uitgevoerd.

Op rekening (alleen voor zakelijke relaties)
Wij sturen u na het plaatsen van een bestelling per mail onze digitale factuur met iDealbetaallink toe zodat u deze binnen onze betalingstermijn kunt voldoen.

Wij hebben de volgende gegevens nodig als u op factuur wilt kopen:

• Bedrijfsnaam en uw naam
• Straat en huisnummer
• Postcode en woonplaats
• Telefoonnummer en geldig e-mail adres
• Uittreksel KVK (niet ouder dan 1 jaar) en BTW-nummer