Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
b_760_0_16777215_00_images_buiten_2.jpg

Met passie voor het vak

Passie voor het vak is niet zomaar de slogan van 079-Schilderwerken. Vijftien jaar geleden volgde Robin de Kok zijn hart om een zelfstandig erkend schildersbedrijf op te zetten. Daarvoor had hij volop ervaringen bij andere bedrijven opgedaan. Bij de start had Robin een klantvriendelijk schildersbedrijf voor ogen dat kwalitatief goed werk verricht.

Nu, ruim vijftien jaar later kan worden geconcludeerd dat hij daarin is geslaagd. Het bedrijf met een vaste kern aan erkende vakschilders en een flexibele schil van vakspecialisten is inmiddels een vertrouwde verschijning in de Zoetermeerse regio en zelfs daarbuiten. Een vaste klantenkring van particulieren maar ook zakelijke opdrachtgevers hebben de weg naar 079-Schilderwerken inmiddels weten te vinden. “Wat ik belangrijk vind is dat zowel de vaste krachten als de specialisten die voor mij werken allemaal net zoveel passie voor het vak hebben als ik en goed, kwalitatief en vakkundig schilderwerk leveren. En elke dag met een glimlach.”

Inmiddels is 079-Schilderwerken erkend door de kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en lid van OnderhoudNL Garantie.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.