Skip to main content
Schildersbedrijf Den Haag
Een schilder in Den Haag, Scheveningen of de regio ‘s Gravenhage nodig?

In Den Haag wordt veel naar erkende schilders gezocht. Dit kan zijn voor binnenschilderwerk of voor het behangen van muren. Vanwege de ligging van Den Haag aan zee is het aannemelijk dat er vooral wordt gezocht naar buitenschilderwerk of houtrotreparaties. Schilderwerk wordt namelijk aangetast door het klimaat en opwaaiend zand. Woont u bijvoorbeeld in Scheveningen dan is het belangrijk de staat van het onderhoud regelmatig te controleren. Zo voorkomt u hoge kosten voor iets wat voorkomen had kunnen worden. De Betere Schilder zet voor u de beste schildersbedrijven in Den Haag en omgeving voor u op een rij. Dan kunt u erop vertrouwen dat het helemaal goed komt met het schilderwerk.

De schilders uit Den Haag voldoen aan strenge toelatingseisen

Of u nu schilderwerk aan de buitenkant of de binnenkant van uw woning wilt laten uitvoeren door een vakman, het aangesloten erkend schildersbedrijf uit Den Haag komt graag het schilderwerk en de staat van het onderhoud opnemen. Alle aangesloten schilders bij De Betere Schilders voldoen aan strenge toelatingseisen waardoor wij u absoluut kwaliteit kunnen garanderen. Zelfs restauratiewerk of het plaatsen van glas behoort tot de mogelijkheden. Met een erkend Betere Schilder bent u zeker van een topresultaat, deze schilder voldoet namelijk aan hoge toelatingseisen, heeft zeer tevreden klanten, biedt een waterdichte garantie én hanteert het lage btw-tarief van 9% indien uw woning in Den Haag ouder is dan twee jaar.

Wanneer schilderen in Den Haag?

In de omgeving Den Haag worden veel woningen ernstig beïnvloed door weersinvloeden. Een woning in Scheveningen zal bijvoorbeeld meer wind en zand moeten trotseren dan een willekeurige woning in Utrecht. Het op tijd controleren van het onderhoud van uw woning of kantoorpand kan u erg veel energie en geld besparen. Het buitenschilderwerk van een woning in Den Haag is ongeveer een keer in twee tot drie jaar toe aan een nieuwe lik verf, denk hierbij aan uw kozijnen, gevels en deuren. Binnenschilderwerk in Haagse panden is ongeveer om de vier tot zes jaar noodzakelijk. Door dit zelf zo nu en dan in de gaten te houden, bent u er op tijd bij waardoor de kosten vaak ook lager zijn U voorkomt zo in ieder geval het ontstaan van houtrot.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Branche-organisaties

  Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud
• MJG Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk