Schildersbedrijf Gouda

De erkende schilder in Gouda geeft u zekerheid

Wilt u de buitenkant van uw woning op laten frissen en een nieuw uiterlijk geven? Met een aangesloten Betere Schilders in Gouda bent u altijd zeker van de juiste keuze. Uw voorgevel, achtergevel of dakkapel zijn gemakkelijk te voorzien van een nieuwe lik verf door de erkend Betere Schilder in Gouda.

De aangesloten schilders in Gouda hanteren het lage BTW-tarief van 9%

Is uw woning in Gouda ouder dan twee jaar, dan valt het uit te voeren schilderwerk onder de lage BTW-regeling van 9%. Het laten schilderen van uw woning is nu dus zeer voordelig. Het erkend schildersbedrijf in Gouda biedt u daarnaast nog meer voordelen. U krijgt namelijk een heldere, schriftelijke offerte met gedeponeerde leveringsvoorwaarden waardoor u geen verrassingen achteraf kunt verwachten. Ook werken de schilders in Gouda met klantbeoordelingen en staan zij onder voortdurende kwaliteitscontrole.

SCHILDERSBEDRIJF IN GOUDA NODIG?

Wanneer uw woning in Gouda laten schilderen?

Het is van groot belang uw schilderwerk regelmatig bij te werken. Als u echter scheurtjes in de liggende delen van uw woning constateert is het noodzakelijk direct een schilder te benaderen. Gemiddeld genomen moet het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning in Gouda eens in de drie tot vier jaar bijgewerkt worden. Voor het binnenschilderwerk is dit ongeveer eens in de vijf tot zeven jaar, afhankelijk van de ligging en staat van het onderhoud.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.