Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
b_760_0_16777215_00_images_buiten_2.jpg

Schildersbedrijf Leiden

Ons schildersbedrijf komt ook in Leiden en omgeving
U woont in Leiden en bent op zoek naar een goede schilder in Leiden of omstreken? Maak kennis met 079-Schilderwerken. De schilders van ons erkend schildersbedrijf zijn uitgerust met jarenlang ervaring gecombineerd met een hoop vakkennis. Niet alleen beschikken wij over gedegen ervaring met betrekking tot schilderwerkzaamheden, maar ook zijn onze schilders op de hoogte van de laatste ontwikkeling omtrent schilderwerk. Dit geldt voor zowel schilderen als voor het onderhouden van uw woning te Wassenaar.

Schildersbedrijf met kwaliteit als uitgangspunt
Kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat is voor ons schilderbedrijf van essentieel belang. Kwaliteit is een begrip dat op het hele werkproces van toepassing is, van begin tot eind. Van ons kunt u dus een nette oplevering verwachten en wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Bent u woonachtig in de omgeving van Leiden? Dan komen wij graag een keer langs voor een vrijblijvend gesprek.

Een schildersbedrijf in Leiden hoeft niet duur te zijn
Een eerlijke prijs hanteren wij als schilder ook. Niet alleen in de winter zijn er kortingen actief, maar ook in de zomermaanden. Schilderwerk voor een woning ouder dan 2 jaar? Bekijk de korting. Dit maakt schilderen wel extra interessant.

Onze schilderbedrijf houdt van duidelijke afspraken over schilderwerk. Zo geven wij u voordat het werk begint een duidelijk kostenoverzicht van alle schilderwerkzaamheden en nevenactiviteiten. Daarnaast berekenen wij geen onverwachtse kosten achteraf. Ben u daarom opzoek naar een schilder uit Leiden (of omgeving) dan bent u bij Schilderbedrijf 079-Schilderwerken op het juiste adres.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.