Skip to main content
Schildersbedrijf Wateringen
Vind makkelijk en snel een schildersbedrijf in Wateringen!

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder in Wateringen? Bij 079-Schilderwerken een erkend Betere Schilder bent u bij het juiste adres. Tevens bent u gegarandeerd van een goed resultaat en prettige service. Een erkend Betere Schilder levert kwaliteit en voldoet aan diverse strenge kwaliteitseisen. Ook voor binnen schilderwerk voor uw huis in Wateringen zit u bij De Betere Schilder goed. Zo straalt uw huis in Wateringen in een mum van tijd en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Een erkend schildersbedrijf voldoet aan strenge kwaliteitseisen en heeft mede hierdoor ook een hoge klanttevredenheid. Als uw woning ouder is dan twee jaar hanteert uw schilder uit de het lage btw-tarief van maar 9%. Zo kunt u uw huis voordelig laten schilderen zonder dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit. Alle bij De Betere Schilder aangesloten schilders ondergaan streng kwaliteitscontroles en toetsingen waardoor een goed resultaat gegarandeerd kan worden. Ook dankzij openbare klantbeoordelingen, een uitgebreide klachtenprocedure en bemiddeling komt u dus niet voor verassingen te staan.


Een enkel pand in Wateringen, een groot appartementencomplex of een nieuwbouwproject schilderen? Onze schilders draaien nergens hun hand voor om. Schilderen op grote hoogte vormt voor ons geen probleem. Wij zorgen voor het benodigde steigerwerk. Daarnaast kunnen wij kozijnen en houten delen inspecteren en repareren of geheel vervangen ook als er sprake is van houtrot bent u bij 079-schilderwerken aan het juiste adres als erkend houtrot herstelbedrijf.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Branche-organisaties

  Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud
• MJG Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk