Skip to main content
Schildersbedrijf Zoetermeer
Als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit

U woont in Zoetermeer? Bent op zoek naar een goede erkend schilder in Zoetermeer en omstreken? Dan bent u op de juiste website beland. Maak kennis met schildersbedrijf 079-Schilderwerken. Het erkend schildersbedrijf waar schilders zijn uitgerust met jarenlang ervaring gecombineerd met een hoop vakkennis. Wij beschikken niet alleen over gedegen ervaring met betrekking tot schilderwerkzaamheden, maar ook zijn onze schilders op de hoogte van de laatste ontwikkeling omtrent schilderwerk. Dit geldt voor zowel schilderen als voor het onderhouden van uw woning te Zoetemeer.

Schildersbedrijf met kwaliteit als uitgangspunt

Ons werkfilosofie is het bieden van kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Kwaliteit bestaat bij erkend Schildersbedrijf 079-Schilderwerken uit verschillende componenten. Ten eerste werken wij alleen met goede materialen. Zo is de verf die wij aanbrengen van het merk Sigma. Deze verf wordt alleen gebruikt door professionele en kwalitatief goede schilderbedrijven. Ten tweede kiezen wij voor persoonlijk contact. Bij ons heeft u maar één vast contactpersoon.

Wij komen graag langs bij u woning te Zoetermeer

Een eerlijke prijs hanteren wij als schilder ook. Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van de kosten, komen wij graag voor een vrijblijvend gesprek naar uw woning te Zoetermeer. Ons erkend schildersbedrijf is gelegen in Zoetermeer.

Ons erkend schilderbedrijf houdt van duidelijke afspraken over schilderwerk. Zo geven wij u voordat het werk begint een duidelijk kostenoverzicht van alle schilderwerkzaamheden en nevenactiviteiten. Daarnaast berekenen wij geen onverwachtse kosten achteraf. Ben u daarom opzoek naar een schilder uit Zoetermeer (of omgeving) dan bent u bij 079-Schilderwerken aan het juiste adres.

Ook kennismaken met Robin en zijn team? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Branche-organisaties

  Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud
• MJG Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk