Skip to main content
Houtrot reparatie

Houtrot is de grootste vijand van uw hout. De houtschimmel die wordt veroorzaakt en gevoed door vocht kan uw houtwerk in een hoog tempo aantasten. Het is daarom van groot belang dat uw woning beschermd is tegen regen en voorzien is van een goede afwatering. Wij controleren raamkozijnen, deuren, deurposten, dakgoten en boeiborden altijd op de aanwezigheid van houtrot, zowel voor aanvang als tijdens de werkzaamheden.

Overigens hoeft de aanwezigheid van houtrot niet altijd fataal te zijn. 079-Schilderwerken heeft zich in houtrotreparaties gespecialiseerd. Met een vakkundige reparatie kunnen we voorkomen dat u veel geld kwijt bent aan het vervangen van het houtwerk. Maar het is wel van belang dat we er snel bij zijn.

Werken met hoogwaardige materialen
Net als met verf werken we ook bij het repareren van houtrot met hoogwaardige materialen. Zo gebruiken we de producten van Repair Care. Repair Care heeft namelijk een uniek systeem ontwikkeld waarmee wij het hout op een duurzame manier kunnen herstellen. Omdat goede producten alleen niet voldoende zijn voor het juist uitvoeren van een reparatie, leidt Repair Care al jarenlang schilder- en klusbedrijven op. 079-Schilderwerken is inmiddels tot en met Niveau 03 opgeleid. Hiermee zijn wij door Repair Care en Renovaid officieel erkend.

We komen graag bij u kijken
Wilt u dat we naar uw houtwerk komen kijken? Neem contact met ons op en we maken een vrijblijvende offerte.

Branche-organisaties

  Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud
• MJG Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk