Skip to main content
Timmerman Zoetermeer

Hoge kwaliteit gevelbekleding met weinig onderhoud

U wilt een gevel met de warme uitstraling van hout? Maar dan natuurlijk wel graag zonder het onderhoud dat een houten gevel nodig heeft. Keralit is kunststof gevelbekleding met een hoge kwaliteit die niet van hout te onderscheiden is. Keralit zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning en verhoogt zo de waarde daarvan. Maar het zorgt er ook voor dat u nooit meer hoeft te schilderen en dat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Keralit kunststof gevelbekleding gaat lang mee, is onderhoudsarm en is niet van hout te onderscheiden.

De voordelen van Keralit

  • Onderhoudsarm; zo nu en dan een keer schoonmaken is genoeg
  • Blijvend kleurvast; u hoeft nooit meer te schilderen
  • Lange levensduur; kunststof is niet gevoelig voor vocht of schimmels en rot niet
  • Waardeverhogend; langdurige fraaie uitstraling van uw woning
  • Drie modellen en 37 kleuren; passend bij elke woningstijl
  • 10 jaar garantie; al bijna 25 jaar bewezen kwaliteit

Onderhoudsarme gevelbekleding

Keralit is duurzaam en milieuvriendelijk. Deze gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen. De gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit zijn niet gevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Ook trekken ze niet krom onder invloed van vocht of warmte. De toplaag van Keralit is blijvend kleurvast. Dat bij elkaar maakt dat de kunststof gevelpanelen en dakrandpanelen onderhoudsarm zijn en heel lang mee gaan. Zo nu en dan schoonmaken is genoeg om de kunststof gevelbekleding lang mooi te houden.

Keralit gevelpanelen in vele kleuren

Elke woning heeft zijn eigen stijl en elke eigenaar heeft zijn eigen wensen. Keralit is verkrijgbaar in drie verschillende modellen en maar liefst 37 kleuren. Daardoor vindt u altijd een Keralit gevelbekleding die past bij uw woning en uw wensen.

Keralit gevelpanelen zijn er met een houtnerf (serie Classic en Modern eiken), maar ook in effen kleuren (serie Pure). Om de woning helemaal af te maken zijn er bijpassende Keralit dakrandpanelen verkrijgbaar. Daarmee kunt u dakoverstekken en goten met hetzelfde onderhoudsarme materiaal afwerken.

Verschillende modellen Keralit gevelbekleding

Keralit gevelpanelen zijn er niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in meerdere modellen. Er is een sponningdeel met een breedte van 143 mm en een sponningdeel met een breedte van 190 mm. Ook is er een potdekseldeel. Deze heeft een breedte van 177 mm.

De keuze in modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat er altijd een Keralit gevelbekleding is die bij uw woning past. U heeft er vervolgens jarenlang geen omkijken meer naar.

Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Wilt u een aantal kleuren in het echt zien? Of wilt u verschillende modellen gevelbekleding met elkaar vergelijken?

Branche-organisaties

  Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud
• MJG Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk