Skip to main content

Uw pand verdient een mooie verflaag

Uw schilderwerk goed onderhouden is in ons vaak vochtige klimaat heel belangrijk. Door uw houtwerk met een hoogwaardige lak te beschermen, gaat het langer mee en voorkomt u houtrot en lekkages. 079-Schilderwerken zorgt ervoor dat de buitenkant van uw woning, kantoor of bedrijfspand het hele jaar optimaal wordt beschermd tegen verschillende weersinvloeden zoals zon, regen en vrieskou.

Onze werkwijze
Na telefonisch contact maken wij een afspraak voor een vrijblijvend bezoek. Wij inspecteren de staat van het houtwerk en nemen met u uw wensen door. Uiteraard geven wij u advies als het gaat om kleurgebruik, maar ook welk onderhoudsniveau het beste bij uw wensen past. Het zal immers duidelijk zijn dat er een prijsverschil zit in het toepassen van een hoogwaardige verf die wij drie tot vijf jaar garanderen of de verf waar acht jaar garantie op zit.

En dan?
Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een offerte op. Daarin nemen we ook bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld houtrotherstel mee. Als u akkoord bent met de offerte en onze aanpak goedkeurt, dan plannen we de werkzaamheden in.

Zakelijke markt
079-Schilderwerken werkt niet alleen voor particulieren. Ook woningcorporaties, (particuliere) beleggers en verzekeringsmaatschappijen zijn opdrachtgevers van ons. Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE) kunnen we het totale onderhoud dat in de meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) is vastgelegd uitvoeren.

Branche-organisaties

  Logo OnderhoudNL Garantie  Logo de Betere Schilder

Erkend leerbedrijf

Logo SBB 

Samenwerkings Verband(en)
Logo VvE Belang

• Bierens Montage
• Dakkapelreiniging den Hertog
• DKJ Onderhoud
• MJG Onderhoud

Producten

079-Schilderwerken is een vakkundig schildersbedrijf daarom werken wij alléén maar met de A-merk producten voor de professionele markt.

Contact
079-Schilderwerken
Edisonstraat 3 G
2723 RS  Zoetermeer
Nederland
+31 79 88 82 736
+31 64 80 75 395

© 2006 -  079-Schilderwerken | Disclaimer | Privacy Beleid  | Algemene Voorwaarden Consument of Zakelijk