Dubbelglas vervangen

Glas van invloed op uw energierekening

Geld besparen op de energierekening begint bij het goed isoleren van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Wat voor glas u in uw raamkozijnen heeft is daarvoor essentieel. Immers, een belangrijk onderdeel van isolatie is goede dubbele beglazing. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en leveren diverse soorten beglazing tot en met HR+ en HR++.

Zo leveren wij:
• Enkel glas
• Dubbel glas HR+ (9mm - 12mm)
• Dubbel glas HR++ (vanaf 15mm)
• Figuurglas
• Veiligheidsglas
• Brandwerend glas
• Plexiglas
• Glas in Lood
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw glaswensen te bespreken.

Glaslatten en aluminiumprofielen
De afwerking van ramen laat nog wel eens te wensen over. Zo worden nogal eens latten bevestigd met materiaal dat niet roestwerend is. Of er wordt minder kwalitatief hout gebruikt, niet goed afgekit of gaatjes niet gedicht. Juist omdat deze latten voor de afwatering van uw raam zorgen, gaat het uiteindelijk mis. Immers, in de gaatjes, kieren en naden komt vocht. En dit resulteert in houtrot, het kromtrekken van hout en kitranden die breken. En dan is het nog een kwestie van tijd of het water sijpelt uw huis binnen.

Kowo AWX glas- en neuslatten
AWX® staat voor All Weather eXtreme en zorgt voor een extreem lange levensduur, dimensionale stabiliteit en betrouwbare buitenduurzaamheid.

Toepassing van de AWX® neuslat scheelt u tijd en geld. Door het aanbrengen van AWX®neuslatten blijven de onderliggende kozijndelen optimaal beschermd, en door gebruik van Kowo montagepads ontstaat er een blijvende ventilatie tussen neuslat en kozijn.

Gezamenlijk zorgt dit voor een droog kozijn en krijgen scheuren en houtrot geen kans, wat toekomstige (dure) reparaties voorkomt. De eigenschappen Medite Triccoya van geringe krimp, zwelling, geen schade door insecten en schimmels, zorgen ervoor dat toekomstige reparatiekosten tot een minimum worden beperkt. Dankzij de dimensie stabiliteit worden aangebrachte verflagen veel minder belast en zijn deze minder snel toe aan een onderhoudsschilderbeurt dan normale Meranti glaslatten. Neem snel een kijkje in ons assortiment AWX neuslatten.

In Zoetermeer zijn veelvuldig aluminium glaslatten toegepast. Deze geven een hoop problemen. Daarom vervangt 079-Schilderwerken deze aluminiumprofielen voor hardhouten of Kowo AWX glas- en/of neuslatten.

Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact met ons op en wij informeren u er graag over.