Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Onderhoudsabonnement

Nooit meer achterstallig onderhoud

Schilderwerk vraagt om goed onderhoud. Periodiek onderhoud voorkomt voortijdige veroudering en levert een meerwaarde op voor uw pand. Wij stellen graag een meerjarenonderhoudsplan op zodat uw woning, kantoor of bedrijfspand jarenlang in topconditie blijft.

Het meerjarenonderhoudsplan betreft een maatwerkplan die wij afstemmen op uw specifieke situatie. Het plan heeft een looptijd van vijf of 10 waarbij we vooraf een vast bedrag per jaar afspreken. In het eerste jaar voeren we een aanvangsbehandeling uit. Gedurende de looptijd van het contract wordt minimaal één keer een volledige herschilderbeurt uitgevoerd.

Kortom, nooit meer achterstallig onderhoud of financiële verrassingen, maar uw schilderwerk jaar in jaar uit in perfecte staat, zonder dat u er omkijken naar heeft. Het meerjarenonderhoudsplan is interessant voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Verenigingen van Eigenaren zijn binnenkort verplicht om een meerjarenonderhoudsplan te hebben. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op.