Een kleur zegt alles

Het kiezen van de juiste kleur voor uw woning, kantoor of bedrijfspand is vaak niet eenvoudig. 079-Schilderwerken heeft gevoel voor stijl, aandacht voor harmonie en ideeën over kleuren. Wij begeleiden u daarom graag bij het maken van de juiste keuze.

Wanneer u een keuze voor kleur gaat maken adviseren wij u rekening te houden met een aantal zaken:

• De kleur van andere materialen, zoals de gevel en de dakpannen
• De omgeving van uw woning
• De zonstand op uw woning
• Of u gebonden bent aan kleurafspraken (dit kunt u navragen bij uw gemeente)

Maar bijvoorbeeld ook de stand van de zon ten opzichte van het houtwerk is belangrijk bij het kiezen van de juiste kleur. Lichte tinten weerkaatsen meer zonlicht waarbij donkere tinten juist warmte vasthouden. Een lichtere kleur is daarom in veel gevallen altijd wat duurzamer.

Een foto zegt meer
Toch kunnen wij ons voorstellen dat het moeilijk blijft om een nieuwe kleur te kiezen. Om uw keuze wat makkelijker te maken biedt 079-Schilderwerken nu de mogelijkheid een foto van uw object aan ons door te sturen. Wij bewerken deze foto voor u in de kleuren waarin u uw object wil laten schilderen. Zo krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke eindresultaat.

RAL-kleuren
Wij gebruiken bij de buitenwerkzaamheden voornamelijk zogenoemde RAL-kleuren. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. 079-Schilderwerken heeft zowel RAL als gewone kleurenwaaiers ter inzage en geeft u graag deskundig advies bij het maken van de juiste keuze.